Open Modal
X
Puteti compara maxim 4 produse! Primul produs adaugat in lista a fost sters.
/userfiles/932600cd-aec2-45e9-95bf-0fab13f66940/image/not_available.jpg
Acest produs nu mai face parte din oferta!
Mix paine cu fibre fara gluten x 250 g SUKRIN
Detalii produs
Acest mix pentru paine se poate folosi pentru a pregati o paine low-carb care nu contine gluten, lapte sau drojdie. O felie de paine contine doar 1 gram de carbohidrati si 65 de calorii, dar 8.5g de fibre.
Sunt cu 94% mai putini carbohidrati si de 4 ori mai multe fibre decat paine din grau integral.
Livrare rapidain 24 de ore de luni pana vineri
Transport Gratuitla comenzi mai mari de 300 lei
Produs dietetic pentru dietele fara gluten. Ingrediente: seminte (psyllium, floarea soarelui, susan, dovleac, in), fibre (de la sfeclă de zahar , cicoare, mazare, amidon de porumb rezistent), pudra de ou, proteina din mazare, potentiator de aroma: eritritol, sare minerala (clorura de sodiu, clorura de potasiu), agent de crestere (bicarbonat de sodiu, fosfat de disodic).
Mod de utilizare si depozitare:
A se pastra la loc uscat si racoros, ferit de razele soarelui. A se consuma de preferinta inaintea datei inscriptionate pe ambalaj. Produs in Norvegia de Funksjonell Mat AS
Pentru cea mai completă și actualizată listă de ingrediente și informații nutriționale, vă rugăm să consultați ambalajul produsului.
Valoare energetica |
1464 KJ / 350 Kcal
|
Lipide |
18.4 g
|
Din care saturate |
3.0 g
|
Carbohidrati |
5.7 g
|
Din care dizaharide |
0.0 g
|
Fibre |
45.2 g
|
Proteine |
18.6 g
|
Sare |
1.0 g
|
Despre noi
La Nutrient, ne concentram asupra oferirii unor solutii de nutritie care sa satisfaca atat nevoile existente cat si urgentele aparute in cursul bolii sau odata cu inaintarea in varsta. Grija pentru pacienti este un instinct si nu o cerinta. Muncind la cele mai inalte standarde, noi punem pacientii in centrul actiunilor noastre, stiind ca avem experienta si abilitatea de a oferi cele mai bune solutii la problemele lor de sanatate.
inregistrare
Inscrieti-va la newsletter-ul nostru.