Open Modal
X
Puteti compara maxim 4 produse! Primul produs adaugat in lista a fost sters.
/userfiles/932600cd-aec2-45e9-95bf-0fab13f66940/image/not_available.jpg
Detalii produs
Pentru cea mai completă și actualizată listă de ingrediente și informații nutriționale, vă rugăm să consultați ambalajul produsului.
Livrare rapidain 24 de ore de luni pana vineri
Transport Gratuitla comenzi mai mari de 300 lei
Faina hipoproteica pentru toate tipurile de paine si alte preparate pe baza de aluat, incluzand pastele. Este recomandat pentru regimul dietetic al tulburarilor innascute de metabolism (ex: fenilcetonuria) sau in alte afectiuni care necesita o dieta cu continut proteic scazut (ex: insuficienta renala). Fara lactoza si fara gluten. Dieta cu continut proteic scazut limiteaza automat aportul de fosfat deoarece alimentele bogate in proteine sunt, deasemenea, bogate in fosfat. In bolile renale ar putea fi necesar sa se restrictioneze aportul de electroliti (sodiu si potasiu) si fosfat, iar in bolile hepatice poate fi restrictionat aportul de sodiu, ca mod de gestionare al ascitei.
Nu este recomandat sugarilor (varsta < 1 an). Trebuie utilizat sub supraveghere medicala. Aportul recomandat trebuie determinat de medic și depinde de vârsta, greutatea și starea clinică a fiecărui pacient în parte. Nu este recomandat ca sursa unica de nutritie.
Mod de utilizare si depozitare:
Aportul recomandat trebuie determinat de medic si depinde de varsta, greutatea si starea clinica a fiecarui pacient in parte.
Mod de preparare: 250 g Bread Mix; 5 g drojdie uscata; 300 ml apa; 15 ml ulei; un praf de sare (daca este permis). Amestecati Bread Mix, sarea si drojdia uscata impreuna, adaugati ulei si apa si continuati sa amestecati timp de cateva minute cu un mixer manual, pana se formeaza un amestec moale. Ungeti cu ulei o tava rectangulara si imprastiati un praf de faina, apoi umpleti tava cu aluat si indreptati suprafata folosind o lingura umezita pe partea dorsala. Acoperiti aluatul si lasati-l timp de 30 minute intr-un loc cald ; apoi aplicati pe suprafata lui ulei si puneti tava in cuptorul preincalzit la 2300C. Coaceti timp de 35-40 minute.
Contine un plic de drojdie uscata (10g) – drojdie uscata, emulgator: sorbitan monostearat. #
Depozitare: A se păstra într-un loc răcoros, uscat. Odată deschisă cutia, depozitati intr-un recipient etans si folosiți timp de 1 luna.
Ambalaj: cutie x 500 G. A se consuma înainte de: vezi ambalaj
Amidon din grau fara gluten, amidon din porumb, amidon din orez, agenti de ingrosare : hidroxipropil metil celuloza, guma guar; dextroza, faina de cartofi, fibre vegetale (psyllium).
A se citi eticheta produsului.
Produs in Austria pentru Vitaflo International Ltd., Marea Britanie. Distribuitor: S.C. Nutrient Solutions SRL, Str. Barbu Mumuleanu nr. 30-32, cod postal 020544, Sector 2, Bucuresti, Tel: 0212105642, 0727737646; Fax: 0212100689. office@nutrient.ro.
Pentru cea mai completă și actualizată listă de ingrediente și informații nutriționale, vă rugăm să consultați ambalajul produsului.
Despre noi
La Nutrient, ne concentram asupra oferirii unor solutii de nutritie care sa satisfaca atat nevoile existente cat si urgentele aparute in cursul bolii sau odata cu inaintarea in varsta. Grija pentru pacienti este un instinct si nu o cerinta. Muncind la cele mai inalte standarde, noi punem pacientii in centrul actiunilor noastre, stiind ca avem experienta si abilitatea de a oferi cele mai bune solutii la problemele lor de sanatate.
inregistrare
Inscrieti-va la newsletter-ul nostru.