Este recomandat pentru regimul dietetic al afectiunilor cronice renale, al tulburarilor innascute de metabolism (ex: fenilcetonuria, tirozinemia, leucinoza), in boala Parkinson (in terapia cu levodopa) sau in alte afectiuni care necesita o dieta cu continut proteic scazut. In cazul afectiunilor cronice renale, este recomandata o dieta cu continut scazut in electroliti (sodiu si potasiu) si fosfat. Fara lactoza si fara gluten.
Mentiuni importante: Trebuie utilizat sub supraveghere medicala. Nu este recomandat ca sursa unica de nutritie. Recomandat pacientilor cu varsta peste 3 ani. Aportul recomandat trebuie determinat de medic și depinde de vârsta, greutatea și starea clinică a fiecărui pacient în parte.
Ingrediente: amidon din porumb, crema de vanilie 29% (indulcitor: maltitol; grasime din nuca de cocos, amidon din cartofi, fibre vegetale (inulina din cicoare), emulsifiant: lecitina din floarea soarelui; aroma naturala de vanilie), indulcitor: maltitol; amidon din cartofi, grasime din nuca de cocos, faina de ovaz din cereale integrale fara gluten, faina de porumb, fibre vegetale (bambus, inulina din cicoare, psyllium), ulei de floarea soarelui, amidon de orez, extract de mar, agenti de crestere: bicarbonat de amoniu, bicarbonat de sodiu. emulsifiant: lecitina din floarea soarelui; aroma naturala de vanilie, agent de ingrosare: guma xantan. Produsul nu este recomandat in caz de alergie la avenina (proteina din ovaz). Contine indulcitor; consumul excesiv poate produce efecte laxative.
Depozitare: A se păstra într-un loc răcoros, uscat.
A se consuma inainte de: vedeti partea inferioara a ambalajului.
Termen de valabilitate: 12 luni de la data fabricatiei.
Greutate neta: pachet*220g (4*55g). Ambalaj reciclabil (hartie si plastic). Sortati deseurile conform prevederilor municipalitatii locale.
Produs in Italia de Dr. Schär AG/SPA, Winkelau 9 – 39014 Burgstall/Postal.
Distribuitor: Nutrient Solutions SRL
Pentru cea mai completă și actualizată listă de ingrediente și informații nutriționale, vă rugăm să consultați ambalajul produsului.